Guangdong, China
Business Type:
Manufacturer/Factory, Trading Company
OEM/ODM Availability:
OEM/ODM Service
Sample Available

Indoor 18W Round LED Panel Light, 18W Round LED Panel Light, Round LED Panel Light manufacturer / supplier in China, offering Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light, China Manufacturer LED Bulb Raw Material with Cheap Price, Plastic Cover E27 B22 E14 Base LED Bulb Parts and so on.

Gold Member Since 2010
Audited Supplier
Supplier Homepage Products LED PANEL LIGHT Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light

Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light

Get Latest Price
Min. Order: 500 Pieces
Port: Jiangmen, China
Production Capacity: 3000PCS/Day
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram
Light Source: LED
Housing Material: Aluminum
Emitting Color: Warm Light/White Light
Dimmable: Without Dimmable
Appearance: Square
Type: Celing/Embedded

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: ZYPL002
Base Material: Metal
Certification: CE, RoHS, SASO
Voltage: 100-240V
Beam Angle: 60°
Warranty: 2 Year
LED: SMD2835/ 70ra
Number of LEDs: 30 PCS
Driver: Outside LED Driver
Size: 115X15(4")
Pore Size: φ98
Lumen: 430lm
G.W: 14.1kg
Packing Size: 330*350*270mm/40PCS
Featue: Indoor 18W Round LED Panel Light
Trademark: SUNBRIGHT
Transport Package: 1PC/White Box, 100PCS/Carton
Specification: 18W
Origin: China

Product Description

Aluminum and Plastic Indoor 18W Round Led Panel Light

High brightness. Wide application and Safety in use.
LED 2835 SMD. Save energy, no pollution, instant start on, no UV radiation product.
No flicker, protect vision while use in children rooms.
Will not produce ultraviolet, No mosquito trouble. Help maintain room clean.
Economy: Reduce electricity costs, one year can save a half to the cost of lamps.
Long life with over 50000 hours lifespan.

Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light
Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light


. Back lighting, step lighting, light boxes
. Cabinet and under counter lighting
. Home and office lighting
. Shopping mall lighting
. Display case lighting
. Under cabinet lighting
. Art lighting
. Board lighting

Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light



-Question 1: What is the Minimum Order Quantity(MOQ) of the lamp?      

   Answer:>200pcs per model.    

 -Question 2: What's the brand of LED chip?   

Answer: COB.  


Question 3: What kinds of Certificate you have?


Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light

- Question 4: May I buy samples from you?      

Answer: Yes, samples available.  


- Question 5: What's the leading time? (How long do you need to prepare my goods?)  

Answer: 7days for sample orders. 25-30days for mass production orders (based on different quantities).   

- Question 6: How will you delivery my goods to me?  

Answer: We always ship by international express, air and sea.  

5-7 days for air transportation, 3-5 days for international express. 20-40 days for sea transportation.


- Question 7: What is your product quality?    

Answer: Our raw materials are purchased from qualified suppliers. And we have a strong quality control team to guarantee our quality according to AQL standard. The quality control system: IQC→PQC→FQC→OQC. Every process will be checked strictly.  


- Question 8: What is your waranty?        

Answer: Our warranty is 2 years after delivery.   


-Q9: How to deal with the faulty?

A: Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate will be less 
than 0.2%.

Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For 
defective batch products, we will repair them and resend them to you or we can discuss the solution i
ncluding re-call according to real situation.

Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light


Aluminum and Plastic Indoor 18W Round LED Panel Light

If you are interested in our products, pls don't hesitate to contact us!

Angel Chen

JIANGMEN ZHANYU LIGHTING CO.,LTD                      
Add:No.27 Gaoxin East Road,Jiangmen District,Jiangmen city,Guangdong Province,China
Direct tel: 86-750-3778768 FAX: 86-750-3778769 

Product Name:6W  Surface Mounted LED Ceiling Panel Lights
Model Number:ZYPLN006Product Dimensions:35*147mm
Power Consumption:6wattProtection Rate:IP44
Lifespan:20,000 hoursWarranty2 Years
Beam Angle:180°Color Temperature:2700K-6500k
Certificate:CE, RohsFitting Style:Embeded/Surface Mounted

Send your message to this supplier

avatar Ms. Angel Chen

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now