Guangdong, China
Business Type:
Manufacturer/Factory, Trading Company
OEM/ODM Availability:
OEM/ODM Service
Sample Available

Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting, Recessed Ceiling Lighting, LED Recessed Lighting manufacturer / supplier in China, offering Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting, 2018 New Product LED Lamp A60 E27 B22 3W 5W 9W LED Light Bulb with Ce RoHS, New Product Warm White 2700K LED Recessed Downlight Dimmable Round Ultrathin LED Panel Light for Home Office Commercial Lighting and so on.

Gold Member Since 2010
Audited Supplier
Supplier Homepage Products LED PANEL LIGHT Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting

Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting

Get Latest Price
Min. Order: 500 Pieces
Port: Jiangmen, China
Production Capacity: 3000PCS/Day
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram
Light Source: LED
Housing Material: Aluminum
Emitting Color: Warm Light/White Light
Dimmable: Without Dimmable
Appearance: Round
Type: Celing/Embedded

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: ZYPL005
Base Material: Metal
Certification: CE, RoHS, SASO
Voltage: 100-240V
Beam Angle: 60°
Warranty: 2 Year
Driver: Outside LED Driver
Size: 115X15(4")
Pore Size: φ98
Lumen: 430lm
G.W: 14.1kg
Packing Size: 330*350*270mm/40PCS
Featue: Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting
Trademark: SUNBRIGHT
Transport Package: 1PC/White Box, 100PCS/Carton
Specification: 18W
Origin: China

Product Description

Multi Color Led Recessed Round Ceiling Lighting

High brightness. Wide application and Safety in use.
LED 2835 SMD. Save energy, no pollution, instant start on, no UV radiation product.
No flicker, protect vision while use in children rooms.
Will not produce ultraviolet, No mosquito trouble. Help maintain room clean.
Economy: Reduce electricity costs, one year can save a half to the cost of lamps.
Long life with over 50000 hours lifespan.
Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting


. Back lighting, step lighting, light boxes
. Cabinet and under counter lighting
. Home and office lighting
. Shopping mall lighting
. Display case lighting
. Under cabinet lighting
. Art lighting
. Board lighting

Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting



-Question 1: What is the Minimum Order Quantity(MOQ) of the lamp?      

   Answer:>200pcs per model.    

 -Question 2: What's the brand of LED chip?   

Answer: COB.  


Question 3: What kinds of Certificate you have?


Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting

- Question 4: May I buy samples from you?      

Answer: Yes, samples available.  


- Question 5: What's the leading time? (How long do you need to prepare my goods?)  

Answer: 7days for sample orders. 25-30days for mass production orders (based on different quantities).   

- Question 6: How will you delivery my goods to me?  

Answer: We always ship by international express, air and sea.  

5-7 days for air transportation, 3-5 days for international express. 20-40 days for sea transportation.

Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting

- Question 7: What is your product quality?    

Answer: Our raw materials are purchased from qualified suppliers. And we have a strong quality control team to guarantee our quality according to AQL standard. The quality control system: IQC→PQC→FQC→OQC. Every process will be checked strictly.  


- Question 8: What is your waranty?        

Answer: Our warranty is 2 years after delivery.   


-Q9: How to deal with the faulty?

A: Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate will be less 
than 0.2%.

Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For 
defective batch products, we will repair them and resend them to you or we can discuss the solution i
ncluding re-call according to real situation.


Multi Color LED Recessed Round Ceiling Lighting

If you are interested in our products, pls don't hesitate to contact us!

Yvonne Tam
Product Name:24W Surface Mouted Glass LED Ceiling Lamp
Model Number:ZYPL003Product Dimensions:35*147mm
Power Consumption:18wattProtection Rate:IP44
Lifespan:20,000 hoursWarranty2 Years
Beam Angle:180°Color Temperature:2700K-6500k
Certificate:CE, RohsFitting Style:Embeded/Surface Mounted

Send your message to this supplier

avatar Ms. Angel Chen

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now